Δεσμευόμαστε για το ιδανικό αποτέλεσμα.

Η Food and Style catering services δραστηριοποιείται αποκλειστικά στον τομέα της μαζικής εστίασης, συντονισμού εκδηλώσεων και προετοιμασίας εδεσμάτων, βασιζόμενη στην υπερδεκαετή εμπειρία των στελεχών και του προσωπικού της.

Είναι μια εταιρεία Catering που στόχος της είναι να δημιουργήσει την τέλεια εκδήλωση για εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

Είτε πρόκειται για ιδιωτικές εκδηλώσεις (γάμος, βάπτιση, παιδικό πάρτυ), είτε για εταιρικούς πελάτες (επαγγελματικές δεξιώσεις, ετήσια κοπή πίτας, lounge breaks) η “Food And Style catering services” έχει ως σκοπό να παρέχει εξαιρετικές υπηρεσίες με δέσμευσή της να εισπράξετε ένα ιδανικό και άρτιο αποτέλεσμα. Οι άνθρωποι της είναι υπερήφανοι για την προσαρμογή όλων των λεπτομερειών έτσι ώστε η εκδήλωσή σας να αντικατοπτρίζει το δικό σας γούστο και στυλ.

Η “Food And Style catering services” διαθέτει όλες τις υποδομές και τον εξοπλισμό που χρειάζεται για μία σωστή παρουσίαση είτε στους συνεργαζόμενους χώρους της, είτε ακόμη και προετοιμασία του χώρου σας για την όποια δεξίωση ή επίσημο γεγονός επιθυμείτε να πλαισιώσετε γαστρονομικά.

Το μόνο που εσείς πρέπει να θυμάστε είναι ότι δεσμευόμαστε για ένα ιδανικό και άρτιο αποτέλεσμα.

We’ve been creating delicious food for over 10 years

Με τα καλύτερα υλικά και κορυφαίους προμηθευτές από όλη την Ελλάδα& το εξωτερικό

Και λίγα λόγια για την ποιότητα μας …

Η “Food And Style catering services” είναι πιστοποιημένη με βάση το διεθνές σύστημα διαχείρισης ασφάλειας τροφίμων ISO 22000:2005 με πεδίο εφαρμογής σε όλα τα στάδια της μαζικής εστίασης.

Ελέγχουμε αυστηρά τα αποθέματα και τις διαδικασίες παρασκευής των εδεσμάτων. Παρακολουθούμε συνεχώς την ποιότητα των προϊόντων και τους προμηθευτές μας για να διασφαλιστεί ότι πληρούν τα υψηλά πρότυπά μας.
Κατάλληλα εκπαιδευμένο προσωπικό διαχειρίζεται τα τρόφιμα και επιβλέπει τις διαδικασίες, διασφαλίζοντας υψηλά επίπεδα ποιότητας, ασφάλειας και υγιεινής.

Όλο το προσωπικό εκπαιδεύεται συνεχώς στις διαδικασίες ποιότητας και στις βέλτιστες βιομηχανικές πρακτικές υγιεινής και ασφάλειας τροφίμων (GMP & GHP).