Ο χώρος του κτήματος Βαλασία, πλαισιωμένος από την κλασική λιτότητα του αττικού τοπίου είναι πανέτοιμος να φιλοξενήσει τον γάμο σας ή της βάπτιση του παιδιού σας. Το Κτήμα Βαλασία στο Κορωπί, στην καρδιά της αττικής γης, περιλαμβάνει έναν ενεργό και παραγωγικό ελαιώνα συνολικής έκτασης 50 στρεμμάτων.
Το Κτήμα Δικαιούλια είναι ένας ονειρεμένος χώρος που διαθέτει την αισθητική και την κομψότητα για να φιλοξενήσει κάθε είδους εκδήλωση. Η φροντίδα μας δε σταματά στην παραχώρηση του χώρου. Ό,τι κι αν ζητήσετε, ό,τι κι αν ονειρεύεστε, μπορούμε να το κάνουμε πραγματικότητα.

Γάμος και βάπτιση στο πιο παραμυθένιο πετρόχτιστο εκκλησάκι, δεξίωση στο πιo ερωτικό κτήμα και αίθουσα με επάλληλα τζάμια για απεριόριστη, μοναδική θέα.

10 Mar
Μέσα στη φύση, στην καταπράσινη Βαρυμπόμπη, υπάρχει ένα κτήμα διαφορετικό που μπορεί να δώσει πινελιές πρωτοτυπίας σε κάθε σας event. Το Polo Club είναι ένας πραγματικός ιππικός όμιλος που μπορεί να εξυπηρετήσει εξίσου καλά ένα λαμπερό γάμο, ένα glamorous event, αλλά και ένα αξέχαστο παιδικό πάρτι, σε μια συνολική έκταση 10 στρεμμάτων. Ένας στεγασμένος χώρος [...]
Ενας ειδυλλιακός κήπος έξι στρεμμάτων με αιωνόβιες ελιές,πανύψηλα λέϊλαντ και κόνιφερς,καταπράσινα παρτέρια με πολύχρωμα λουλούδια,πλακόστρωτα και μία εντυπωσιακή πισίνα εκλεπτυσμένα διακοσμημένη στην μέση ενός καταπράσινου γκαζόν. Οι βραχόκηποι,τα συντριβάνια,οι καταρράκτες και ο ρομαντικός φωτισμός συμπληρώνουν το φυσικό στοιχείο που χαρακτηρίζει το ύφος του Κτήματος Νεφέλες και μεταφέρει τον επισκέπτη σε ένα ονειρικό επίγειο παράδεισο. Χώροι [...]