Δεσμευόμαστε για το ιδανικό αποτέλεσμα.

H Food and Style Catering Services είναι μία εταιρεία ολοκληρωμένων και ποιοτικών υπηρεσιών με μακρόχρονη γνώση στην επιλογή των άριστων υλικών, την παρασκευή και την απόλαυση εκλεκτών εδεσμάτων άλλα και τις υπηρεσίες σερβιρίσματος.

Ιδρυθηκε το 2011 με όραμα, να εξελιχθεί σε μία εταιρεία υψηλών προδιαγραφών, που θα καθιερωνόταν σύντομα σε όλους τους τομείς της μαζικής εστίασης.

Η επιμονή , οι γνώσεις και το μεράκι , σε συνδυασμό με την προσεκτική επιλογή και την πολυετή εμπειρία των στελεχών και του προσωπικού, δεν άργησαν να φέρουν αποτελέσματα, κατατάσσοντάς την εταιρεία στην υψηλή θέση που βρίσκεται σήμερα.

Η εταιρεία λειτουργεί σε μία κάθετη μονάδα 1.400m2, η οποία αποτελείται από όλα τα τμήματα, τις υποδομές και τον μηχανολογικό εξοπλισμό που απαιτούνται, βάσει των πιο σύγχρονων προδιαγραφών.

Διαθέτει ιδιόκτητα φορτηγά αυτοκίνητα ειδικής άδειας μεταφοράς τροφίμων και μεταφοράς εξοπλισμού, καθώς επίσης και όλο τον κινητό εξοπλισμό για την υλοποίηση κάθε μορφής εκδήλωσης.

Δραστηριοποιείται σε όλο το φάσμα της μαζικής εστίασης με έμφαση στις εταιρικές και κοινωνικές εκδηλώσεις. Στην πορεία της έχει ανταποκριθεί με επιτυχία σε σημαντικά έργα και συμβάσεις.

Σε κάθε συνεργασία η Food and Style Catering Services προσφέρει μια πραγματικά ξεχωριστή εμπειρία γεύσεων και υπηρεσιών και αυτό είναι δέσμευση.

Όραμα-Στόχοι

Όραμα μας είναι η κατάκτηση της κυρίαρχης θέσης στο χώρο της μαζικής εστίασης, με αύξηση της ανταγωνιστικότητας μέσα από την εφαρμογή καινοτόμων υπηρεσιών, αξιών προς τον πελάτη, δημιουργία σχέσεων εμπιστοσύνης και ποιοτικού αποτελέσματος.

Γι’ αυτόν ακριβώς τον λόγο εργαζόμαστε καθημερινά θέτοντας στόχους όπως:

  • Η διασφάλιση της μέγιστης ποιότητας των προϊόντων.
  • Η πλήρης εξασφάλιση των αναγκών του πελάτη προσφέροντας αμεσότητα και συνέπεια.
  • Η παρουσίαση νέων προϊόντων και καινοτόμων υπηρεσιών.
  • Η διαρκής αναζήτηση νέων αγορών.
  • Η δημιουργία δυνατών συνεργασιών με αντοχή στον χρόνο.

Ανθρώπινο Δυναμικό

Πίσω από κάθε δυνατή εταιρεία βρίσκεται ο ανθρώπινος παράγοντας και η ομάδα που εργάζεται για την επιτυχία της. Για τους ανθρώπους της Food and Style η κάθε μέρα είναι μια πρόκληση, αλλά και ευκαιρία για αναγνώριση και εξέλιξη.

Δεν θα ήταν εφικτό για μας να επιτύχουμε τόσα πολλά εάν όλοι δεν ενεργούσαμε σαν ομάδα. Ομάδα με ικανότητες, εμπειρία, συνέπεια, αποδοτικότητα, συνεχή εκπαίδευση και κοινωνική ευθύνη. Οι άνθρωποι μας κάνουν την διαφορά και αναδεικνύουν καθημερινά την ποιότητα της δουλειάς μας.

Πελατολόγιο

Κατά την διάρκεια της πορείας της η Food and Style έχει αναλάβει με πλήρη επιτυχία τη διοργάνωση και τροφοδοσία κοινωνικών εκδηλώσεων, σε ιδιωτικούς αλλά και σε επαγγελματικούς χώρους μαζικής εστίασης. Ιδιαίτερα σημαντική, επίσης, είναι η παρουσία της στον τομέα των εταιρικών πελατών καλύπτοντας ιδιαιτερότητες και ανάγκες, όπως η οργάνωση και διαχείριση κυλικείων, η οργάνωση και διαχείριση εστιατορίων, καθώς επίσης και η οργάνωση εταιρικών εκδηλώσεων, συνεδρίων κ,α.

Δεν θα ήταν εφικτό για μας να επιτύχουμε τόσα πολλά εάν όλοι δεν ενεργούσαμε σαν ομάδα. Ομάδα με ικανότητες, εμπειρία, συνέπεια, αποδοτικότητα, συνεχή εκπαίδευση και κοινωνική ευθύνη. Οι άνθρωποι μας κάνουν την διαφορά και αναδεικνύουν καθημερινά την ποιότητα της δουλειάς μας.