Η μεγάλη εμπειρία της Food and Style την καθιστά ικανή να ανταποκριθεί στις ανάγκες κάθε εταιρείας, όποια κι αν είναι η φύση της πρόκλησης.

Γεύματα Εργασίας

Η Food and Style είναι σε θέση να προσφέρει υπηρεσίες ακόμη και σε εταιρείες όπου δεν μπορούν να λειτουργήσουν κυλικεία και εστιατόρια ή σε εργαζόμενους που απασχολούνται σε εξωτερικά συνεργεία.

Προσφέρει προτάσεις και ολοκληρωμένες υπηρεσίες για την οργάνωση συνεδρίων, παρουσιάσεων, εκθέσεων, ημερίδων, εταιρικών happenings & events, κλπ.

Αναλαμβάνει την καθημερινή τροφοδοσία φρεσκομαγειρεμένων εδεσμάτων, σαλατών, snacks ή και ολοκληρωμένων menu, μέσω ειδικού συστήματος παραγγελιοληψίας και παράδοσης

Σίτιση Εργαζομένων με Υπηρεσίες Κυλικείου & Εστιατορίου

Ένας από τους στόχους κάθε εταιρείας είναι η αναβάθμιση του εργασιακού περιβάλλοντος, δίνοντας λύσεις στις καθημερινές ανάγκες των εργαζομένων της. Η Food and Style είναι δίπλα σας για την επίτευξη αυτού του στόχου. Σχεδιάζει, δημιουργεί και διαχειρίζεται κυλικεία μέσα σε εργασιακούς χώρους, καθώς και εστιατόρια, εφ’ όσον το επιτρέπουν οι κτιριακές εγκαταστάσεις, τα οποία προσφέρουν πλήρη γκάμα προϊόντων & υπηρεσιών. Παρασκευάζουμε καθημερινά και παρέχουμε πλούσιες γαστρονομικές επιλογές από την Ελληνική και Διεθνή κουζίνα, φρεσκοκομμένες δροσερές σαλάτες, ποικιλία από sandwiches και επιδόρπια, καθώς και μεγάλη γκάμα εκλεκτών ροφημάτων. Επίσης, είμαστε σε θέση να προσφέρουμε menu για άτομα με διατροφικές ιδιαιτερότητες (vegetarian, vegan, halal, κ.α) ή ειδικές δίαιτες (για διαβητικούς, αλλεργικούς, κ.λ.π.). Τέλος, φροντίζουμε τη στελέχωση του προσωπικού του κυλικείου ή του εστιατορίου με ειδικά εκπαιδευμένο και έμπειρο προσωπικό, ώστε να διασφαλίζουμε καθημερινά την άριστη ποιότητα των υπηρεσιών μας και την άψογη συνεργασία με τον πελάτη.

Ποιοτικός Έλεγχος

Η Food and Style Catering Services είναι πιστοποιημένη με το διεθνές σύστημα διαχείρισης ασφάλειας τροφίμων σύμφωνα με το πρότυπο ΕΝ ISO 22000:2005, το διεθνές σύστημα διαχείρισης ποιότητας σύμφωνα με το πρότυπο ΕΝ ISO 9001:2015, το διεθνές σύστημα περιβαλλοντικής διαχείρισης σύμφωνα με το πρότυπο ΕΝ ISO 14001:2015 και το διεθνές σύστημα διαχείρισης υγείας & ασφάλειας στους χώρους εργασίας σύμφωνα με το πρότυπο OHSAS 18001:2008.

Επίσης διαθέτει ειδική άδεια λειτουργίας πλήρους έγκρισης με κωδικό του ΕΦΕΤ (ΙΜΡ 511), η οποία είναι και η μοναδική άδεια που επιτρέπει την επεξεργασία, παρασκευή, τυποποίηση, μεταφορά και διάθεση τροφίμων.

Η εταιρεία προβαίνει συχνά σε αναλυτικούς εργαστηριακούς ελέγχους στα προϊόντα της, θέλοντας να τηρήσει με ευλάβεια τις διαδικασίες των πιστοποιήσεων της, αλλά και να εξασφαλίσει το αποτέλεσμα που εισπράττουν οι πελάτες της καθημερινά.