Ενας ειδυλλιακός κήπος έξι στρεμμάτων με αιωνόβιες ελιές,πανύψηλα λέϊλαντ και κόνιφερς,καταπράσινα παρτέρια με πολύχρωμα λουλούδια,πλακόστρωτα και μία εντυπωσιακή πισίνα εκλεπτυσμένα διακοσμημένη στην μέση ενός καταπράσινου γκαζόν.

Οι βραχόκηποι,τα συντριβάνια,οι καταρράκτες και ο ρομαντικός φωτισμός συμπληρώνουν το φυσικό στοιχείο που χαρακτηρίζει το ύφος του Κτήματος Νεφέλες και μεταφέρει τον επισκέπτη σε ένα ονειρικό επίγειο παράδεισο.

Χώροι Relax με αναπαυτικούς καναπέδες, μαξιλάρες και πολυθρόνες μπαμπού,συνθέσεις με κεριά σε terracotta και σε ρομαντικά καντηλέρια ,φαναράκια,υπαίθριο μεγάλο μπαρ,διαρκής έκθεση ζωγραφικής νέων καλλιτεχνών σε ειδικά διαμορφωμένα κιόσκια,το γραφικό εκκλησάκι “Αγιος Γεράσιμος”, είναι μερικές πινελιές που ομορφαίνουν και συμμετέχουν στην κουλτούρα του Κτήματος. Συμπλήρωμα στην υποδομή,το κουκλίστικο δωμάτιο φρεσκαρίσματος της νύφης.

Οι συνεργάτες μας για βιντεοσκοπήσεις, ανθοστολισμούς, φωτογράφοι, πυροτεχνήματα, ειδικά εφφέ, Video Wall είναι οι πλέον καταξιωμένοι.

Περισσότερες λεπτομέρειες για το κτήμα Νεφέλες θα βρείτε στην ιστοσελίδα του: www.ktimanefeles.gr