Η Food and Style, έχοντας τεράστια εμπειρία στο σχεδιασμό και διαχείριση κοινωνικών εκδηλώσεων όπως γάμοι, βαπτίσεις, parties, κ.τ.λ., αναπτύσσει και σχεδιάζει μαζί σας ολοκληρωμένες προτάσεις που εγγυώνται ένα άριστο αποτέλεσμα.

Οι προτάσεις περιλαμβάνουν ποικιλία επιλογών, όπως τον σχεδιασμό του μενού, την ανεύρεση του χώρου, την παροχή του οπτικοακουστικού εξοπλισμού, καθώς και την σκηνοθεσία της εκδήλωσης μέσα από αξιόπιστες συνεργασίες που έχουμε δημιουργήσει για εσάς.

Με εφόδια την δημιουργικότητα μας, το πάθος για το εξαιρετικό φαγητό και το άψογο service, επιτρέψτε μας να κάνουμε την κάθε εκδήλωση σας, μια πραγματικά αξέχαστη ανάμνηση.

Χώροι Εκδηλώσεων

Έχουμε την χαρά και την τιμή να συνεργαζόμαστε με τους καλύτερους χώρους εκδηλώσεων, μερικούς από τους οποίους διαχειριζόμαστε και αποκλειστικά. Αυτό δίνει την δυνατότητα σε εμάς να σας προσφέρουμε τις ολοκληρωμένες υπηρεσίες μας, αλλά και σε εσάς την ευελιξία να πραγματοποιήσετε τις επιθυμίες σας. Πρόκειται για χώρους μοναδικής ομορφιάς οι οποίοι βρίσκονται τόσο στον νομό Αττικής όσο στην Ηπειρωτική Ελλάδα και τα νησιά μας.

Μπορούν να φιλοξενήσουν από το πιο απλό ή ιδιαίτερο event, το πιο μικρό έως το πιο μεγάλο, οποιαδήποτε εποχή του χρόνου. Όμως δεν σταματάμε εκεί. Η πολύχρονη εμπειρία μας στην διαχείριση και οργάνωση χώρων που φιλοξενούν κάθε είδους εκδήλωση, μας έχει καταστήσει ικανούς να οργανώνουμε τέλεια όποιο χώρο εσείς επιθυμείτε ακόμα και στα πιο στενά χρονικά περιθώρια.

Γλυκές δημιουργίες

Για κάθε λάτρη του γλυκού και όχι μόνο, ένα ταξίδι των γεύσεων δεν είναι ολοκληρωμένο εάν δεν δοκιμάσει τις ξεχωριστές γλυκές δημιουργίες μας.
Ένα γλυκό υψηλής γαστρονομικής αξίας μπορεί να αναδείξει τη λεπτή του γεύση μόνο μέσα από τις πιο αγνές πρώτες ύλες .

Με βασικά συστατικά τη ζάχαρη και τη φαντασία, επεκτείνουμε συνεχώς τους ορίζοντες μας για την απόλυτη ικανοποίηση του ουρανίσκου σας.
Αυτή είναι η βασική συνθήκη απογείωσης των αισθήσεων σε μήκη και πλάτη που δεν έχουν ξαναφτάσει.