Η Food And Style catering services έχει ως σκοπό να παρέχει εξαιρετικές υπηρεσίες με δέσμευσή της να εισπράξετε ένα ιδανικό και άρτιο αποτέλεσμα, ιδιαίτερα στις ιδιωτικές σας εκδηλώσεις.

Οι άνθρωποι της είναι υπερήφανοι για την προσαρμογή όλων των λεπτομερειών έτσι ώστε τα γαστρονομικά εδέσματα τους να αντικατοπτρίζουν το δικό σας γούστο και στυλ. Είτε πρόκειται λοιπόν για παιδικά πάρτι κατ οίκον, είτε για μια επίσημη οικιακή δεξίωση, είτε για συνεστιάσεις δίχως εορταστικό χαρακτήρα, στεκόμαστε στο ύψος των περιστάσεων μέσα στα λογικά χρονικά περιθώρια που καθορίζονται στο ραντεβού μας.

Δεν έχετε παρά να επικοινωνήσετε μαζί μας για την διοργάνωση και τροφοδοσία της ιδιωτικής σας εκδήλωσης.

Εταιρικές Εκδηλώσεις

Η Food And Style catering services αναλαμβάνει εξ’ ολοκλήρου την τροφοδοσία και μπορεί να επιμεληθεί την διακόσμηση και το ύφος της εταιρικής εκδήλωσής σας, είτε πρόκειται για εταιρικό γεύμα, κοπή πίτας, εστίαση συνεδρίου/σεμιναρίου, μπουφέ εκθέτη και όποια άλλη εταιρική ανάγκη εστίασης.

Προτείνουμε σε εσάς έξυπνες και πρωτότυπες ιδέες στις δεκάδες γαστρονομικές επιλογές των menu μας.

Επίσης σαφώς και μπορείτε να επιλέξετε το δικό σας χώρο για την δεξίωση ή να σας προτείνουμε εμείς κάποιο συνεργαζόμενο χώρο που θα σας προσφέρει μια μοναδική εμπειρία, αντάξια των απαιτήσεών σας.

Η πολυετής εμπειρία μας στο σχεδιασμό, οργάνωση και περάτωση εταιρικών γευμάτων, εγγυάται την απόλυτη ικανοποίηση των διοργανωτών του όποιου business event.